top of page

WE WORK TOGETHER WITH PLEASURE....

... WE WERKEN MET PLEZIER SAMEN MET

Studio Tank is gelegen aan de voormalige Luitenant Coppens legerkazerne te Brasschaat ( Antwerpen ). Waar vroeger de tanks geparkeerd stonden, worden nu stoere en tijdloze meubels en interieurobjecten met passie ontworpen en geproduceerd voor zowel winkels, horeca, kantoor, evenementen en particulier. Creatief vakmanschap Hedendaagse vormgeving Eerlijke materialen Unieke karaktervolle stuks Bespreek uw wensen naar eigen afmetingen, materialen en kleuren. 

Alles is 100% eigen productie en voor u op maat gemaakt. 

Outdoor & Indoor

_DSC3450-HDR.jpg

Advipro, onafhankelijke specialist!

Advipro biedt als onafhankelijke specialist flexibele totaaldiensten aan de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector. Onze activiteiten zijn gericht op de kwaliteit van het ontwerp, de uitvoering en de werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen, met als rode draad product- en patiëntveiligheid. We zijn ISO 9001 gecertificeerd voor al onze activiteiten.

Advipro

Terrarium met groene planten

Steeds vaker zie je in woonprogramma's, magazines of in dat trendy koffiebarretje om de hoek glazen fles terrariums met planten. De online shop Flessentuin maakt complete mini eocytsremen die ze persoonlijk thuis bezogren maar levert ook de unieke Do-It-Yourself planten terrarium van UrbanJngl. Na bestelling van je pakket ontvang je binnen enkele dagen je DIY terrarium thuis of op je werk. Alles wat je nodig om je eigen mini ecosysteem met planten in elkaar te zetten zit in een stevige doos en via enkele simpele stappen zet jij met het meegeleverde stappenplan je eigen mini ecosysteem in elkaar. Check dus zeker even www.flessentuin.nl

Flessentuin.nl

Trouwen is iets dat je (meestal) maar één keer in je leven doet. En voor iedereen is dat anders: sommigen willen een Disney Sprookje, anderen een klein intiem feest en anderen dan weer een groot dansfeest. Maar één ding hebben we allemaal gemeen: het moet de mooiste dag van jullie leven worden. En ik help je daar graag bij.

wbc.jpg

Wilt u uw zoon of dochter graag een origineel cadeau doen voor zijn of haar verjaardag? Waarom kiest u dan niet voor één van de kinderfeestjes die Fiefeestjes voor u in elkaar kan steken?

Dolle pret voor iedereen

Omdat iedereen andere interesses heeft, hebben wij verschillende programma’s in elkaar gebokst, waaruit u allemaal kunt kiezen. Wij verzekeren u dat iedereen bij alle formules dolle pret zal beleven.

Zo heeft u de keuze uit een koninklijk feest, boevenfeest, circusfeest, een klassiek fiefeestje, een detectivefeest, fashionfeest, kookfeestje, ninjagofeest, piratenfeest en nog veel meer. Wij kunnen ook een op maat gemaakt thema in elkaar steken zodat iedereen blij is!

Fiefeestjes
bottom of page